Voel je het nieuwe jaar?

Terug, vooruit en delen!

Tijdens de kerstdagen blikken wij altijd even terug naar het voorbije jaar. Veel is er weer gebeurd, en dat is logisch. Er zijn tenslotte 365 dagen voorbijgevlogen. Trieste dingen als het verlies van geliefden, dingen die oneerlijk aanvoelen. Maar ook hele fijne dingen passeren de revue. Maar zo onder het genot van een drankje en het licht van de kaarsjes uit de boom drinkt dan toch  de frisse geur van het nieuwe jaar door.

En wie kijkt er niet uit naar het nieuwe jaar. Een jaar met 365 vlekkeloze dagen. Een jaar met nieuwe enthousiaste gasten. Die nog nimmer genoten hebben van de verwennerij van onze Bed & Breakfast. Een nieuw jaar om plannen te maken om nog meer te genieten. In elk geval proef ik in de mooie wijn de nieuwe zomer komen. En ik start met het maken van nieuwe plannen voor onze B&B, voor het maken van een nieuw schilderij en dromen over onze plannen om te reizen.

Ook wij maken plannen. En ook onze plannen bestaan uit het voornemen om nog meer te genieten. Omdat het ons zo duidelijk is dat het leven kort is. En wij realiseren ons dat we niet moeten uitstellen. Dus dit jaar gaan we zeker weten naar Camping de Visser in Zoutelande. Natuurlijk vinden wij ook Zeeland geweldig. Het is tenslotte ook aan de kust. En daar ligt onze passie. Maar bovenal gaan we er heen om de gastvrouw te ontmoeten. Zij intrigeert mij al enige tijd en ik wil van haar eens horen hoe zij tegen het nieuwe jaar aan kijkt.

Maak je ook al plannen voor het nieuwe jaar? Ruiken die plannen ook naar net gewassen wasgoed? Of pas gemaaid gras? Ik kan daar zo van genieten. Jij ook? Laat het me weten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.