Mijn Baken, mijn thuis …. ik wil het met je delen

De Lang Jaap Ed 17 maxyxgenietenVasthouden aan idealen en aan doelen is makkelijker gezegd dan gedaan. Ik ben al een tijd onderweg en mijn ideale worden steeds duidelijker. Ik ga je vertellen wat ik bedoel. Het is al een lange tijd geleden dat wij onze vakanties doorbrachten in een accommodatie van anderen. Niet direct in een Hotel, want daar waren we al na 2 keer achter dat dat voor ons niet de gewenste voldoening geeft. We huurde complete woningen in heel Europa van particuliere eigenaren. En heel vaak van Nederlanders, dat was lekker vertrouwd en hadden dezelfde “ideeën” over hoe een accommodatie er uit hoort te zien?  Na heel wat jaren sukkelen met bedden, stoelen, douchekoppen is het ons duidelijk geworden dat dit echt beter moet kunnen. Je loopt jaren met die gedachte en eindelijk valt het kwartje….

Op een mooie dag in Oktober, jaren terug, liep ik over de dijk. Het licht van onze prachtige vuurtoren de Lange Jaap was reeds ontstoken. Een warm gevoel van binnen, een gevoel van blijdschap, een gevoel van thuis! En op dat moment bedacht ik hoe mooi het zou zijn als ik andere mee zouden laten delen in het geluk om te wonen waar ik woon met mijn man. Om te genieten van dit mooie stukje aarde. Wij hebben een groot huis voor ons samen en er is ruimte genoeg om te delen. Maar dan wel delen met mijn normen en waarde. Wat ik belangrijk vind en hoe een accommodatie er uit hoort te zien. En wat mijn gasten zouden kunnen voelen als ze een paar dagen te gast zijn. En toen zijn we gaan bouwen…. eerst aan het appartement, de inrichting, en de website. Ik wist nog niet veel over de digitale snelweg. Maar nu, we zijn inmiddels een aantal jaren verder groeit mijn idee steeds verder uit. Ik zou het van de daken kunnen schreeuwen hoe leuk het is om hier te zijn. Dus bouw ik een nieuwe website en voer ik een gevecht met Google om gevonden te worden. Maar ook dat gaat me lukken. Omdat ik zo graag delen wil. Delen met jullie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.