Een zee van tijd

Ken je dat ook, dat je aan het begin van een vrije dag denkt dat je een zee van tijd hebt? Je staat evengoed nog vroeg. Je hebt geen haast. Zet lekker koffie en maak een cracker voor je zelf. Je duikt nog even in een hoekje van de bank om een stukje in de courant te neuzen.

Ineens schrik je op want het is al 9 uur. Je realiseert je dat je nog een hoop werk te doen hebt dus spring je onder de douche en trekt gemakkelijke kleding aan.

Deze dag, met een zee van tijd ,ben je van plan een hoop zaken te realiseren die nog op je lagen te wachten. Een stapel was moet nog gevouwen en er liggen nog lakens om te strijken. Hier en daar zit een naadje los en eigenlijk moet dat nog worden gerepareerd. Je stelt het nog even uit want  die zee van tijd begint al aardig in te dikken. Het is al 11 uur. Over een uurtje moet je met de hond gaan wandelen.

Gelukkig zijn er ook wel zaken afgehandeld. De was ligt gevouwen en gestreken in de kast en de hond is inmiddels uitgelaten. Je hebt toch  wat energie opgedaan tijdens de wandeling en de frisse zeelucht heeft je goed gedaan.

Om half een maak ik thee en neem plaats achter de PC. Er moet nu toch echt wat gedaan worden aan de nieuwe website. Waar was ik ook al weer gebleven? Er moest nog iets met Google. Ik probeer het te optimaliseren en loop tegen wat mooie foto op. Foto’s die de sfeer van mijn B&B typeren.

 

Wintertijd! Heb je juist in de winter een zee van tijd?

wintertijd maxyxgenieten En ondertussen tikken de minuten onder mijn handen weg.

Ik raak verstrikt in een aantal lastige onderwerpen. Een 2de of 3de domeinnaam, een landingspagina, workshops organiseren voor gasten en muziek als achtergrond op de website. Muziek op de website  tja…. Wat vinden jullie? Zou dat leuk zijn? Zal mijn gast dit waarderen?

Inmiddels is de tijd op en moet ik gaan zorgen dat er weer wat te eten komt. Liefde van de man gaat toch grotendeels door de maag. Ik denk er nog even over en hoop dat je mij erbij kunt helpen.

 

 

 

 

Eén gedachte over “Een zee van tijd

  1. Will zegt:

    Muziek op de achtergrond… weet het niet..dat is niet voor iedereen even handig vooral op je telefoon is dat minder….je verwacht het niet en waar zit je als er ineens muziek uit je foon komt…denk maar goed na…Grt en veel wijsheid Will

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.