Een “time out”

Voor een perfectionist valt het niet mee om even een time out te nemen. Maar als je echt over genieten wilt schrijven moet je het zelf ook regelmatig  ervaren. Soms moet de batterij even worden opgeladen, dan doe ik inspiratie op en ontspannen mijn hersenen. Dus verzamel ik wat warme truien, gemakkelijke broeken, laarzen en wandelschoenen. Doe morgen nog wat eenvoudige boodschappen en springen we in ons huis op wielen. Naast de ontspanning die deze dagen mij zal brengen ga ik ook genieten van sfeer.kerstsfeer maxyxgenieten Misschien loop ik nog wel tegen iets op wat de sfeer in de B&B zal verhogen met de komende feestdagen in het verschiet. In elk geval ga ik op zoek naar een koekoeksklok…. Maar daar vertel ik later meer over. Lekkernijen, warme dranken, prachtige lichtjes en vonkelende sterren. Ik hoop echt dat ik de kerstman tegen kom.

De website moet even wachten, mijn blog moet even wachten…. want ik ga onthaasten. En kom terug met een koffer vol met inspiratie.

2 gedachten over “Een “time out”

  1. Marina Will zegt:

    Lieve Yvonne en Max, Inspiratie dat vonden wij altijd bij jullie in Julianadorp aan de grote tafel…en nieuwe energie…dat weet jij als geen ander over te brengen… dus geniet nu zelf van de heerlijke dagen voor jullie zelf en de natuur.
    Zodat je deze nieuw energie en inspiratie straks weer kan overbrengen oo jullie gasten…. fijne dagen liefs Marina &Will

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.