Boordevol energie na een weekje genieten

We hebben een relaxte week gehad en weer veel energie opgedaan. Wat kan een mens opknappen van een paar dagen genieten. We vertrokken op vrijdag naar de Duitse grens, zochten en vonden een plek om te slapen.

Een warm ontvangst deed ons werkelijk goed. Als of Jan en Sandra juist op ons zaten te wachten. Dan weet je dat dit voor onze gasten ook heerlijk moet zijn. Wat is er niet fijner om je echt welkom te voelen? Drie dagen hebben we genoten van de prachtige omgeving. Op de fiets hebben we de omgeving verkent en genoten van de natuur. Bij thuiskomst parkeerde we de fietsen bij de speciaal daarvoor ingerichte ” oplaadplek “, want ja we fietsen wel elektrisch! Alles was tip top in orde van fietspomp tot binnenband. Veel aandacht voor wat gasten mogelijk nodig zouden kunnen hebben. Ook het sanitair was heerlijk warm, schoon en zelfs gezellig. Ondanks dat het seizoen over is waren we met 9 stellen. Allemaal mensen die in de winter het avontuur nog opzoeken. Na 3 dagen betalen we en kopen nog wat  grensoverschrijdend smokkelwaar.

Op naar Duitsland waar we een kerstmarkt bezoeken. Heerlijke hapjes en nog lekkerdere drankjes. Het weer is voortreffelijk. En we genieten met volle teugen. Fietsen nog wat in het rond en trekken door om wat vrienden te bezoeken in het zuiden van Nederland.

Altijd heerlijk om lieve vrienden die ver weg wonen te ontmoeten. Het wordt laat en donker! De volgende dag vertrekken we voor een paar laatste dagen in Valkenburg. Wat een geweldig plek en wat een sfeertje. Ook hier weer een bijzonder aardig ontvangst. Het sanitair kan echt warmer. Jammer dat dit dan gelijk blijft hangen in je gedachte. Zo zie je maar, dit soort dingen zijn enorm belangrijk voor gasten. Ook al is dit op een camping….. een wintercamping.

2 gedachten over “Boordevol energie na een weekje genieten

 1. Henny van Beusichem zegt:

  Heerlijk te lezen dat jullie zo genoten hebben en ook ervaren hebben om je welkom te weten! En dat gevoel herkennen wij! Elke keer als wij van jullie B&B gebruik mogen maken, voelen wij ons welkom! Zooo heerlijk veilig en vertrouwd, alsof je er familie hebt bijgekregen!
  Wij wensen jullie fijne Kerstdagen en een mooi en vooral gezond 2019!

  • valkenessie zegt:

   Hennie wat een lieve woorden, het is ook heerlijk om jullie als gasten te ontvangen.
   Voor jullie ook hele fijne Kerstdagen en een bijzonder Gezond nieuw jaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.