Bed en Breakfast website maken

met je tijd meegaan maxyxgenietenMet je tijd meegaan is een must tegenwoordig op de digitale snelweg. Ik heb dus besloten om voor mijn website  www.Uitwaaienaanzeevakantie.nl een nieuwe website te maken. Eentje die meer van deze tijd is. Tijd….dat is nu net waar we niet te veel van hebben. Het leven is gehaast en vol met dingen die we moeten doen. Ik wil dan ook een website maken die gaat over GENIETEN. MaxYx genieten. Of zou het beter lezen als maximaal genieten? Mijn website moet rust uitstralen, prachtige zonsondergangen en kabbelend water tonen. Maar bovenal moet mijn nieuwe website vindbaar zijn. Ik neem dus een paar lesjes website bouwen, ik kijk een aantal you tube filmpjes, ik ga naar een opleiding foto bewerken en neem contact op met een plaatselijke fotograaf die de allermooiste foto maakt van onze schone omgeving. Ik neem een duik in het diepe bij Linda’s community B&BBiz!

En dan ga is aan de gang. De start is met frisse moed, maar al snel voel ik de eerste zweetdruppels en zit ik in nachtelijke uren te turen naar mijn beeldscherm. Maar in een paar dagen vormen zich dan al snel de eerste pagina van mijn website en ik moet zeggen….. tot nu toe best wel trots. Ik ben er nog lang niet, mijn MaxYx genieten website is nog niet SEO proef. Daar ga ik me nu maar eens flink in verdiepen. Morgen schrijf ik hier vast weer over en vertel je hoe mijn website vorm gaat krijgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.