Meegaan met de tijd maxyxgenieten

” Meegaan met de tijd” omdat ” uitwaaien aan zee vakantie” aan vernieuwing toe was! 

Genieten in stijl, MaxYx genieten

genieten op blote voeten maxyxgenietenGenieten in stijl!

Heb je ook zo’n zin in een paar dagen stijlvol te genieten? Dat kan op 300 meter van zee en het mooie, schone strand van Julianadorp. MaxYx genieten in een heerlijk vakantieappartement voorzien van alles wat je nodig hebt om het ultieme genieten te ervaren. En je kunt het uitbreiden tot B&B. Dat geeft nog meer stijl aan de dagen dat je gaat genieten.

Loop met blote voeten genietend langs de waterkant. Neem plaats op een duintop en mijmer wat. Tuur naar de horizon en droom weg. Ga uitwaaien aan zee.

Hoe zou het zijn als je moest zeggen “knijp mij eens“! Dan is het te mooi om waar te zijn.

Toch gebeurd het onze gasten maar al te vaak. Met spijt vertrekken ze. Maar de meeste komen terug om nog meer te genieten en de zorgen van het leven voor een paar dagen thuis te laten.

Genieten en verwennen

bloemen, wijn en fruit maxyxgenieten

Waaruit blijkt dat wij een stijlvol verblijf beloven.

We bieden Luxe en comfort. Dat zijn zaken die wij zelf belangrijk vinden. Eventueel kan je een privé workshop schilderen reserveren of een uitgebreide tour langs Napoleon route die de omgeving domineert.

Er is vers fruit , wat lekkers bij de koffie en thee, een flesje wijn en verse bloemen.

Gegarandeerd, maximaal genieten.

Op jouw verzoek is de koelkast gevuld voor een super ontbijt, dat maakt het leven ineens een stuk aangenamer. Met speciale wensen houden we rekening maar we houden ook van verrassen.

Laat de dagelijkse beslommeringen gewoon even thuis. Misschien zet je zelfs je telefoon uit. Luister naar de wind, het geluid van de golven, een meeuw die krijst, er is zoveel om van te genieten als je er voor open staat.

De badkamer is gevuld met rustgevende badolie of verkwikkend badzout om je na een winterse wandeling weer helemaal op temperatuur te brengen.

Wat zal je heerlijk slapen in het comfortabele bed met fris gewassen en gestreken beddengoed.

Wil je samen met vrienden een paar dagen genieten, maar voldoende privacy hebben dan bestaat de mogelijkheid een tweede appartement bij te boeken.

Is dit het genieten wat je zoekt?

kiezen voor genieten maxyxgenietenNeem de tijd, kwaliteitstijd voor pure verwennerij. Wandel naar de ondergaande zon of fiets tegen de wind in. Kom onthaasten. Zon, Zee en Zaligheid. Even geen sleur en geen gezeur aan je hoofd, kijk dan snel verder om te ontdekken dat je bij ons echt gaat genieten. Als je bij ons bent geweest ga je naar huis met een heerlijk ontspannen gevoel en een klein cadeautje zodat je thuis nog even na kunt genieten!

Nog niet overtuigd? Geniet dan even hier!
De Zee Kust Julianadorp

Kan je niet direct komen genieten neem dan alvast een abonnement (vul onderstaand contactformulier in) op onze spectaculaire zonsondergang van de maand. En als je nog andere vragen hebt mag je die natuurlijk gelijk stellen.

Genieten bij zonsondergang maxyxgenieten